Foto Marathon


“Mijn eerste loop was de Dam tot Damloop in 2013. Op kilometer 9 van de 16 hoorde ik mijzelf denken, dit ga ik nooit meer doen! Kilometer 10 tot en met 16 veranderde die gedachte niet! Met pijn en moeite heb ik de finish gehaald! Desondanks staat de Dam tot Damloop nu alweer een aantal jaar op de agenda.

Verder dan deze runs van 16 kilometer heb ik nooit aangedurfd. Ik heb met een ietwat grote mond altijd geroepen dat ik voor één keer meer kilometers wil maken en dat is voor de hele Marathon van New York. Toen Onno Blankestijn en Wouter Nuytinck aangaven dat zij met het Run for Life Team richting New York gingen, kon ik natuurlijk hier niet achterblijven. Ook al hoor ik ergens een stemmetje: een hele marathon, dan doe je toch niet, dat is waanzin!

Desondanks het stemmetje ga ik hier volledig voor. Een kans om “de” marathon te lopen ga je niet laten schieten. En wat voor een kans. Samen met een team naar New York dat zich al jaren inzet voor KWF Kankerbestrijding. Langs deze weg wil ik jullie dan ook vragen om via mij, Bruce Westeneneng, KWF Kankerbestrijding te steunen.

Met Run for Life op naar 6 november 2016! Alvast bedankt voor jullie support! Dat zal zeker nodig zijn!”