Foto Marathon


“Ik begon met hardlopen om een beetje in vorm te blijven en mijn conditie op peil te houden. Na een paar rondjes van 5 km en 10 km wil je toch kijken of je ook verder kan. Bovenstaande foto is gemaakt na de Dam tot Damloop (16 km) die ik (rechts) samen met Bruce Westeneng (links) en Wouter Nuytinck (midden) nu al een paar jaar loop. Helaas zie ik Bruce en Wouter alleen maar bij de start en finish aangezien ik niet de allersnelste ben.

Na een paar keer een halve marathon te hebben gelopen waren wij al aan het praten of wij wellicht nog een stapje verder konden gaan. Ik heb altijd geroepen dat ik een keer de marathon wil lopen en aangezien ik toch niet beter of sneller word, kan het maar beter zo snel mogelijk! En als ik er dan toch een wil gaan lopen, kan het beter de coolste ter wereld zijn, namelijk die van NYC.

Nog steeds geloven mijn vrienden niet dat ik de marathon uit kan lopen (ik zelf ook niet), maar gelukkig heb ik nog even om te trainen. Zoals een vrouwelijke collega op werk reageerde toen ik vertelde dat ik de marathon ga lopen dit jaar: “Wat leuk, dan gaat dat bierbuikje er ook af!” Thanks!

Als je dan toch de grootste uitdaging tot nu toe aangaat, kun je het maar beter gezellig met een grote groep doen en voor het goede doel. Daarom geef wat je kan missen aan het KWF Kankerbestrijding! Je mag het ook zien als een wedje om te kijken of ik het inderdaad ga halen of niet.”