Foto Marathon


“Een jaar of 3 geleden was ik het zat om nooit een antwoord te hebben op de vraag ‘wat voor hobby’s heb jij eigenlijk’ en besloot ik de hardloopschoenen maar eens uit de kast te trekken. Na een aantal verplichte nummertjes begon de swing er toch aardig in te komen en kwamen de eerste wedstrijdruns om de hoek kijken.

De eerste runs werden toch wat meer als gezelligheid beschouwd, zoals te zien is op de foto die waarschijnlijk is gemaakt aan de start van de Dam tot Damloop. Maar gemotiveerd door de Nike+ Running app, die me met teksten als ‘great run today’ toch altijd weer op scherp weet te zetten, probeer ik de wedstrijden tegenwoordig uit te lopen zonder plastic in mijn hand.

Het lijkt nu toch allemaal echt totaal uit te hand te zijn gelopen, want na een aantal halve marathons van Amsterdam, Egmond en Utrecht gaat het dan toch echt gebeuren: de marathon van New York staat op het programma! Ik vind het vooral erg bijzonder om deze marathon te lopen met de geweldige organisatie Run for Life waar we geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Toen Jeroen en Marlou in 2010 begonnen met Run for Life heb ik altijd al gezegd een keer mee te willen doen, het kostte me slechts 5 jaar deze knoop door te hakken.

Ondanks ik nu al zwetend en gillend wakker word bij de gedachte aan 6 november 2016, vind ik het een geweldige uitdaging en vooral erg mooi om dit te doen voor een goed doel als KWF Kankerbestrijding. Steun jij mij in het behalen van mijn doel? Doneer dan aan KWF Kankerbestrijding!”