“Wij vinden het een heel mooi idee om deze sportieve challenge samen met Run for Life aan te gaan”

Mirthe Steinfort

“Hi allemaal, mijn naam is Mirthe, ik ben 28 jaar, woon in Amsterdam en sta dit jaar samen met het Run for Life Team 2023 aan de start van de New York City Marathon! Samen met mijn verloofde Pim van der Woude ga ik geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

Na verschillende halve marathons (o.a. CPC en Egmond) begon het steeds meer te kriebelen om een hele marathon te lopen. Mijn eerste marathon ga ik in april in Rotterdam rennen, maar daarna volgt het echte grote avontuur, de New York City Marathon!

Wij vinden het een heel mooi idee om deze sportieve challenge samen met Run for Life aan te gaan; hoe mooi om onze gezondheid in te kunnen zetten om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Helaas worden nog veel te veel mensen getroffen door kanker, iets wat wij beide van dichtbij binnen onze families hebben meegemaakt.

Wij zijn enorm dankbaar als je een donatie wilt doen, alvast bedankt voor je bijdrage!”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.