“New York City Marathon is mijn grote droom”

Pim Duteweert

“Ik ben Pim, 22 jaar, en vanaf september masterstudente Mediastudies in Rotterdam. Hoewel ik uit een familie met marathonlopers kom, was het precies bij de finish van de marathon van mijn nicht waar ik mezelf beloofde dit nooit te gaan doen.

Nog geen twee jaar later startten vriendin Annemiek en ik onze reis- en hardloopblog waarop ik schreef: de New York City Marathon is de grote droom.

Het voelt, zeker gezien de huidige situatie, nog ontzettend surrealistisch dat dat in november 2021 gaat gebeuren. Dat ik deze droomwedstrijd mag lopen voor KWF Kankerbestrijding maakt het voor mij persoonlijk een dubbele motivatie en een extra doel naast die finishlijn. Het lijkt me fantastisch mezelf die 42,195 kilometer door te vechten met in mijn achterhoofd het idee dat ik het niet alleen voor mezelf doe, maar ook voor zoveel anderen. Ook voor mensen die dichtbij staan. Als iets ons het afgelopen jaar heeft getoond, is het wel dat gezondheid het allerbelangrijkst is. En toch krijgt 1 op de 3 Nederlanders ooit de diagnose kanker. Dat zijn er nog steeds veel te veel.

Er moet nog veel onderzoek gedaan worden naar deze ziekte, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik zou het fantastisch vinden als jij me hierbij wilt helpen!”

Donatieteller: € 1049.50

105%

Donatieformulier

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.
New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.