“Gelukkig werd dat gevoel gauw vervangen door een enorme energie.”

Marijn Zoetman

“Van heel dichtbij heb ik de gevolgen van de ziekte moeten meemaken en moeten ervaren dat er nog veel onderzoek nodig is. Toen Danieck (Run for Life Team 2017) vroeg of er een borrel van Run for Life kon worden gehouden in ons café om op die manier geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding ontstond bij mij ook het gevoel dat ik ook een bijdrage wilde leveren. Die mogelijkheid werd mij geboden, want ik mag meelopen in de New York City Marathon om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding!

In eerste instantie vond ik het verschrikkelijk spannend, gezien de fitheid waarover ik eerder beschikte ver te zoeken was. Gelukkig werd dat gevoel gauw vervangen door een enorme energie. Ik kan tegelijkertijd weer fit worden en daarnaast een prachtige bijdrage leveren aan KWF Kankerbestrijding. Ik wil mijn vrienden, familie en kennissen vragen een financiële bijdrage te doen zodat we samen kunnen strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte.”

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.

Donatieteller: € 1675

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

100%