Bonnie & Nikkie


Bonnie Oosterveld
“We gaan ervoor! “Want samen komen we steeds dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.” KWF Kankerbestrijding

Samen met mijn zus Nikkie en de andere renners van het Run for Life Team gaan we 6 november 2016 de New York Marathon lopen voor dit mooie doel. Een groot avontuur want dit zal mijn eerste hele marathon zijn die ik ga lopen. Als ik iets doe, doe ik het graag goed en de New York Marathon schijnt de grootste en leukste marathon van de wereld te zijn, kom maar op! Met KWF Kankerbestrijding als goed doel gaat dit gegarandeerd een mooie belevenis worden.

Als paramedische diëtist zie ik wekelijks wat voor impact de ziekte kanker heeft op iemand zijn leven en familie. Om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding pas ik graag mijn sportschema aan. Ik zal komende periode namelijk meer kilometers moeten maken wil ik die 42,195 km achter elkaar kunnen lopen, plus de energie die het mij gaat kosten om mijn zus mee te slepen 😉 want samen finishen, daar gaan we voor!

Wil jij ons helpen?
Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om ons 6 november aan te komen moedigen maar wij begrijpen dat New York wat ver is. Daarom kan je ons ook steunen door te doneren via onderstaande button zodat wij een mooi bedrag kunnen ophalen. Alvast veel dank! Ondertussen trainen wij hard door.”


Nikkie Oosterveld
“2 jaar geleden rende ik af en toe een klein rondje, maar verder was ik erg onsportief… Mijn vader haalde mij uiteindelijk over om met hem mee te doen aan de Zeeuwse Kustmarathon. Een trainingsschema zette ik op mijn telefoon en braaf begon ik met lopen, steeds een stukje verder. Het duurde even voordat ik er vertrouwen in kreeg, maar uiteindelijk zijn we samen de finish over gerend!

Inmiddels heb ik het hardloopvirus goed te pakken en blijf ik mezelf inschrijven voor runs om zo mijzelf te blijven motiveren. Ik had stiekem na de kustmarathon wel het idee om ooit nog eens een ‘vlakke’ marathon te lopen en mijn tijd te verbeteren. Het liefst die in New York, maar in mijn hoofd was het hier lastig tussen te komen..

Via Sophie (ook teamlid in 2016) ben ik in aanraking gekomen met Run for Life en direct was ik enthousiast. De manier waarop deze organisatie de passie voor hardlopen en het steunen van een goed doel combineert sprak mij direct aan. Fantastisch om met een team deze ervaring te delen en daarbij het goede doel te kunnen steunen. Het is niet alleen een uitdaging om mijn tijd te verbeteren, maar ook zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Daarnaast heb ik mijn zusje Bonnie zover gekregen zich ook in te schrijven en mee te rennen voor het goede doel. Wil je mij of ons steunen door een donatie te geven dan kan dit via onderstaande button. Ik heb mijn renschema inmiddels weer ingesteld op mijn telefoon, New York maak je borst maar nat! : )

Alvast heel veel dank voor de support en het vertrouwen!!”