Sophie foto


“Vijf jaar geleden had ik je uitgelachen. Eén rondje Vondelpark was toen meer dan voldoende geweest. Inmiddels zijn de kaarten anders geschud. Om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding heb ik mijn zinnen gezet op het equivalent van 13 rondjes Vondelpark.

Samen met mijn teamgenoten ga ik strijden om de 1e plaats in de New York Marathon. Met een streeftijd van 2:10:34 maken we kans op de hoofdprijs à $ 100.000. Deze eindtijd kan ik natuurlijk op mijn buik schrijven, maar bij het rennen voor die hoofdprijs kan je ons wél helpen! Geld voor onderzoek naar kanker is heel hard nodig. Mentale steun voor het rennen van die 42,195 km overigens ook.

Anders dan bij vele andere renners, stond de marathon niet per se op mijn ‘bucket list’. Mijn drijfveer is het doel waar wij voor rennen. De aankomende tijd zal ik mijn uiterste best gaan doen om evenementen, etentjes en andere acties te organiseren om aandacht te vragen voor ons goede doel – echt iedere euro is welkom. Daarnaast ben ik bereid om een jaar lang te trainen voor deze uitdaging, ben jij bereid om me te steunen in dit traject? Steun KWF Kankerbestrijding, doneer via de link hier beneden en help me die finish over!

Liefs, Sophie.

PS: Als je besluit te doneren, vergeet dan niet de verwachte eindtijd te vermelden. Degene die met zijn schatting het dichtst bij mijn gelopen eindtijd zit, neem ik mee voor een diner voor twee in Hotel New York. Alvast veel dank voor de support!”