“Op naar de marathon in New York!”

Annelieke van den Berg

Donatieteller: € 1.588,30

99%

Bijgewerkt tot en met: woensdag 11 september, 14.04 uur

Annelieke van den Berg

“Op naar de marathon in New York!’ reageerde mijn vader in 2015 onder mijn eerste 10 km duurloop die ik in Runkeeper registreerde. Dat leek toen een onmogelijke opgave omdat ik veel last had van beginnerskwaaltjes zoals blaren en pijnlijke knieën. Inmiddels ben ik twee halve marathons verder en geloof ik dat er met goed trainen, krachtoefeningen en de juiste schoenen heel erg veel mogelijk is. De hele marathon is een afstand die ik voor mijzelf nooit voor mogelijk had gehouden, maar nu lijkt het me super gaaf om mijzelf te bewijzen dat ik het wél kan en de voorspelling van mijn vader waar te gaan maken.

Met mijn deelname in New York hoop ik een mooi bedrag in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ik heb tweemaal van veel te dichtbij meegemaakt hoe abrupt kanker ervoor kan zorgen dat je al je toekomstverwachtingen rigoureus moet bijstellen. Daarnaast is dit stukje te kort om eer te kunnen doen aan al die anderen, in mijn omgeving en daarbuiten, die zelf de ziekte hebben (gehad) of die hun dierbaren daarin bijstaan of mogelijk ook verloren hebben. Om uit deze nare ervaringen iets van positieve energie te halen wil ik dit mijn drijfveer laten zijn om deze fysieke uitdaging aan te gaan en daarbij KWF Kankerbestrijding te steunen in hun belangrijke werk.

Wil jij mijn sportieve avontuur supporten? Ik ben je ontzettend dankbaar voor ieder bedrag dat je via deze pagina wilt doneren! Daarmee geef je mij een belangrijk steuntje in de rug (42.195 kilometer is niet niks!) en helpen wij samen KWF Kankerbestrijding om hun doelen te behalen: meer genezing, minder kanker en betere kwaliteit van leven voor patiënten.”

Donatieformulier

Laat een reactie via Facebook achter