image


“Start by doing what’s necessary; then do what’s possible; and suddenly you are doing the impossible”

Het is alweer 4 jaar geleden dat mijn vader en ik samen mijn eerste hardloopwedstrijd hebben gelopen. Ik heb behoorlijk lang volgehouden dat hardlopen niets voor mij is, maar hij heeft mij het tegendeel kunnen bewijzen. Het is zelfs onwijs leuk! Verder dan 10 km ben ik alleen nog nooit gekomen, maar daar zal nu verandering in komen!

Dit allemaal dankzij Sophie, die ik in Oostenrijk in de après-skibar heb mogen leren kennen en die mij enthousiast vertelde over Run for Life. Toen zij mij vertelde dat er zelfs nog een plekje vrij was, raakte ik er toch ook wel heel enthousiast over. Een marathon stond namelijk zeker op mijn bucketlist en dan kan je natuurlijk geen betere marathon wensen dan die van New York! Mooier zal je ze niet meemaken. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om samen met 39 medestudenten en young professionals de marathon van New York te gaan lopen voor KWF Kankerbestrijding.

Kanker is een verschrikkelijke ziekte, maar om er meer aan te kunnen doen is er gewoonweg geld nodig! Daarom vind ik het ontzettend gaaf om deze uitdaging aan te gaan, m’n grenzen te verleggen en hiermee ook nog geld op te kunnen halen, zodat we deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit kunnen helpen.

6 November is het moment daar. 42,195 kilometer hardlopen, zonder te stoppen, om geld binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het zou ontzettend gaaf zijn als jij mij zou willen supporten door te doneren!”