“Wat is het mooi om een sportieve uitdaging te combineren met een goed doel!”

Tessa Houtzager

“Een marathon rennen, dat idee speelde altijd al in mijn hoofd. Maar door vrees voor blessures had ik het voor mij uitgeschoven. Totdat de groep van Run for Life Team 2018 op mijn pad kwam, want wat is het mooi om een sportieve uitdaging te combineren met een goed doel!

KWF Kankerbestrijding gaat de strijd aan tegen kanker door het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek, het werven van fondsen en het geven van voorlichting en ondersteuning aan kankerpatiënten. Helaas heb ik mijn moeder verloren aan kanker. Dit geeft mij extra motivatie om deze uitdaging aan te gaan en daarmee geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Laten we samen de strijd aangaan tegen kanker. Ik zou ontzettend blij zijn met een donatie, dit zal mij doen vlammen richting de finish!”

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.

Donatieteller: € 2231,45

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

100%