Untitled


“IK, TARA FEIJT, GA OP 1 NOVEMBER 2015 DE NEW YORK MARATHON LOPEN!!

Een groot vraagteken achter deze uitspraak voelt soms meer gepast. Ga ik dit echt doen? Ben ik daar klaar voor over een jaar? Is het realistisch? Hoe ga ik mensen ervan overtuigen mij te sponsoren voor KWF Kankerbestrijding? Vele vragen en onzekerheden spoken door mijn hoofd de afgelopen maanden. Gelukkig zijn er zoveel redenen waarom ik het zeker wil en zal gaan doen.

In mei dit jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sport&Bewegen. Een doel wat ik vol trots heb afgerond. Na een paar maanden fulltime te hebben gewerkt in mijn lievelings-café in Nederland, besloot ik dat dit het jaar wordt dat ik nog veel meer ga zien van de wereld; momenteel werkend in Liverpool, komend voorjaar ga ik naar o.a. Nepal en dit avontuur naar New York sluit daar natuurlijk perfect op aan. Hardlopen in zo veel mogelijk landen, best cool toch?

Door deze uitdaging aan te gaan met Run for Life, gebruik ik mijn hardloopprestaties ook voor een nieuw doeleinde: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. De NY Marathon is een prestatie die ik alleen zal moeten volbrengen, maar wat een fijn gevoel dat ik er naar toe mag leven met iedereen van Run for Life en dat ik weet dat jullie op 1 november voor, achter of naast mij het zelfde zullen presteren. Een nieuw doel, voor een goed doel!!”