1462975_658749684165010_1631755132_n


‘Hallo, mijn naam is Tahira. Ik ben bijna klaar met mijn studie ondernemingsrecht aan de Universiteit van Maastricht. Ik ben nu ongeveer weer een half jaar aan het hardlopen en ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest. Een marathon was eigenlijk altijd iets wat ik nooit zou doen. Tot ik de halve marathon rende en mensen sprak die een hele hadden gedaan. Hier werd ik erg gemotiveerd van. De New York marathon is dan natuurlijk de mooiste marathon om te rennen.
Ik wilde deze geweldige ervaring graag beleven voor een goed doel. KWF Kankerbestrijding vind ik een mooi goed doel om mij voor in te zetten. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende 11 maanden super hard te gaan trainen en hopelijk veel geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, zodat het onderzoek dat hard nodig is kan doorgaan.”