DSC_0481_2


“Mijn naam is Sophie Laubert en dit jaar ben ik sportief begonnen door in januari ongetraind 750 km gefietst te hebben door Kenya in het kader van „Epe fietst voor water”.
Na deze reis was voor mij de conclusie: Ik wil meer bijdragen aan goede doelen die gekoppeld zijn aan uitdagingen. .
Veel mensen denken dat ik momenteel ben doorgeslagen en in een vroege midlifecrisis ben beland. Waarom? Omdat ik heb besloten dat 2015 het jaar wordt om een grote bijdrage aan 2 goede doelen te leveren en om een aantal zaken van mijn bucket list te strepen! Ik ga dan ook dit jaar deelnemen aan de volgende 3 activiteiten:
– De Alpe D’Huzes voor KWF Kankerbestrijding
– De Cityswim in Amsterdam voor de ALS-stichting
– De New York Marathon voor KWF Kankerbestrijding met Run for Life

Velen van jullie zullen nu denken dat ik een zeer fanatieke sporter ben, nou dat valt reuze mee. Maar dat deze activiteiten een goed doel dienen is mijn drijfveer.

Het Koningin Wilhelmina Fonds en de Amyotrofische Laterale Sclerose stichting staan centraal. In mijn visie zijn dit twee instellingen waaraan nog veel bijgedragen kan worden.
Drie jaar geleden heb ik afscheid moeten nemen van één van de belangrijkste personen in mijn leven, die is overleden aan kanker. Mede door deze ervaring heb ik ingezien dat er nog steeds teveel mensen komen te overlijden aan de gevolgen van deze ziekte.

Ik hoop dat jullie door middel van een (kleine) donatie mij willen helpen om een zinvolle bijdrage te leveren aan die instellingen. Dan zal ik in de tussentijd ervoor zorgen dat ik een fanatiek sporter wordt en bovenstaande drie onderdelen van mijn bucket list kan strepen!

Heel veel liefs,

Sophie Laubert”