image1


“Ha, ik ben Simon, 25 jaar oud. Na mijn studie in Rotterdam dit najaar te hebben afgerond ben ik naar Amsterdam getrokken om daar aan mijn eerste baan te beginnen.

Al van jongs af aan speelt sport een grote rol in mijn leven. Via de media volg ik vrijwel alles wat er in de sportwereld gebeurt terwijl ik daarnaast heel wat tijd besteed aan het sporten zelf. Hierbij ging het tot voor kort vooral om hockey.

Toen ik werd gevraagd om mee te doen aan de New York City marathon hoefde ik niet lang na te denken. Ik ken de beelden van tv en het lijkt mij fantastisch nu zelf deel uit te maken van deze ambiance. Dat mijn beide zusjes komend jaar ook mee doen maakt het daarnaast nóg specialer.

Doordat het project Run for Life aandacht vraagt voor KWF Kankerbestrijding krijgt het initiatief voor mij nog een extra dimensie. Ik zal er dan ook alles aan doen mijn achterban te stimuleren om dit project te steunen!

Alleen nog even trainen, maar verder ben ik er klaar voor! Tot in NYC!”