IMG_3377.JPG


“-Bliep Bliep-
“Rudi! Ik heb een mooie uitdaging… Wat zou je er van zeggen als wij samen de marathon van New York gaan lopen volgend jaar?”
“Wowow, wat een voorstel! Ik moet met mezelf in beraad of ik dit lichamelijk aandurf”
“Top. Ik wacht af, maar… René Froger heeft hem ook uitgelopen… Dat je het even weet”
….Een week stilte…
-Bliep Bliep-
“OK ik doe het!”
De marathon van New York… Een heroïsche finish in Central Park: uitgeput, gesloopt, maar een bizarre en onvergetelijke ervaring rijker. Is dit voldoende om mijzelf het komende jaar het snot voor de ogen te trainen? Zeker! Maar om op 1 november 2015 het snot minder zout en de spieren minder zuur te maken, is meer nodig. Ik wil daarom niet zomaar een marathon lopen, ik wil op een bijzondere wijze vieren dat ik fysiek in staat ben om die 42 km te vol te maken. Daarom ben ik trots dat ik met Run for Life kan lopen in dienst van mensen die deze droom misschien wel delen, maar vanwege kanker de uitdaging niet (meer) kunnen aangaan. Zo zal de finish in Central Park niet alleen een persoonlijke overwinning zijn, maar hopelijk ook een beetje bijdragen aan de veel grotere en heftigere overwinning die anderen met hulp van KWF Kankerbestrijding proberen waar te maken. Let’s go!”