AAEAAQAAAAAAAAS1AAAAJGQ5YTMzYTkwLWIyMWItNDk5OS1iMTUxLTU3YjRkZmM5ZGRmZQ


“Mijn naam is Rutger Stijns, 26 jaar oud en ik ben klaar voor de meest uitdagende wedstrijd van mijn leven!

Nooit had ik gedacht dat ik mee zou doen met een marathon wedstrijd, maar nu gaat het dit jaar toch echt gebeuren. Op 6 november van dit jaar zal ik met Run for Life de marathon van New York gaan lopen. De marathon die naar verluid het meest memorabel, drukst bezocht en meest indrukwekkend is. Moeilijk was de keuze dan ook niet, toen ik 10 januari besloot mee te doen aan deze race.

Naast de sportieve uitdaging, is het mogelijk maken en stimuleren van meer onderzoek naar kanker een onwijze drijfveer om dit event een groot succes te maken. Deze combinatie maakt dat ik dit jaar activiteiten, diners, feesten en veilingen zal organiseren om dit te steunen. Mentale steun van jou is hartstikke welkom, maar een financiële boost voor KWF Kankerbestrijding zeker ook. Ik zal er alles aan doen om samen met jouw hulp deze marathon succesvol af te sluiten. Hard trainen en afzien zullen noodzakelijk zijn, maar uiteindelijk absoluut de moeite waard.

Om die reden zou ik je willen uitnodigen jouw spaarvarken kapot te slaan, te zoeken in de hoeken van de bank en dat wat je kunt missen bij te dragen aan Run for Life Team 2016. Zo kunnen we samen een verschil maken in de strijd tegen deze ziekte.

Heel erg bedankt voor jouw steun!”