image


“2016 is het jaar waarin ik de TCS New York City Marathon ga lopen voor KWF Kankerbestrijding en daarbij kan ik jouw hulp goed gebruiken.

Op 6 november 2016 passeer ik uitgeput maar voldaan de finish in Central Park New York. In schril contrast met normale wedstrijden speelt tijdens deze marathon de tijd een bijrol, centraal staat namelijk het goede doel. De eerste prijs is weggelegd voor de donaties die middels deze fysieke inspanning zijn binnengehaald voor KWF Kankerbestrijding en jij kunt meedelen in de winst.

Door mij te steunen maak je naast het goede gevoel ook nog kans op een geheel verzorgd diner voor 2 bij Café Americain te Amsterdam. Hoe? Bij je donatie kan je mijn verwachtte eindtijd vermelden. Degene die met zijn schatting het dichtst in de buurt zit van mijn te lopen tijd wint de prijs.

Hint: Ter voorbereiding loop ik 10 juli 2016 de halve triatlon (iron man 70.3). Dit moet mij een goede basis geven om tijdens de marathon in New York te streven naar een tijd tussen de 3:30 en 4:00.

Vanaf mijn geboorte heb ik het geluk gehad om in gezondheid verschillende sporten te beoefenen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. “Kanker raakt ons allemaal” – 1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker. Door middel van onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte komen we samen steeds dichterbij een oplossing.

Kanker bestrijden is kanker begrijpen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek neemt de kennis over kanker en daarmee de kans op genezing toe.

Mijn naam is Ruben van Rhenen en via deze weg vraag ik om jouw steun. Kom ook in actie. Met jouw steun geeft je mensen hoop op een beter leven en misschien wel genezing.

Heel veel dank voor jouw bijdrage.”