“4 november is het moment van de waarheid.”

Roy Koelman

“Mijn naam is Roy Koelman, ik ben 21 jaar en de junior van het team. Ik ben sportief en vind het fijn om in beweging te zijn. Echter de langste afstand die ik gelopen heb, voordat ik aan dit avontuur begon, was het zo bekende sprintje naar de trein. Waarna ik langzaam weer afdroop, om uitgeput wat te drinken te gaan halen. Het is voor mijn familie daarom ook nog een groot mysterie, waarom ik de Marathon van New York wil gaan lopen. Soms ook nog voor mijzelf! Maar hoe vaker ik train en hoe dichter ik bij het doel kom, hoe enthousiaster ik word om straks op 4 november de uitdaging aan te gaan om de marathon van New York uit te lopen.

4 november, het moment van de waarheid. De dag waarop ik hoop één van de mooiste ervaringen in mijn leven mee te maken. Om dit dan ook te mogen combineren met het ondersteunen van een goed doel is dan ook een voorrecht om te mogen doen.

Om voor KWF Kankerbestrijding een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, vraag ik u om mij te sponsoren. En ben ik u, namens KWF Kankerbestrijding dankbaar voor elk bedrag dat u wit doneren!

Groet,
Roy

Donatieteller: € 1000

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

100%

Deel dit verhaal