DSCF3851foto


“Ik ben Miriam den Boer, 22 jaar en studeer Bouwkunde in Delft. Vaak twijfel ik over dingen, maar toen mijn zus Annelies mij vroeg om mee te doen met de New York Marathon begon er iets te kriebelen van binnen. Hardlopen was voor mij nooit meer dan rondjes Delftse Hout, maar nu is er een doel: rennen voor KWF Kankerbestrijding, 42.2 km lang! Samen met Run for Life A New YorK challenge ga ik er voor om een topprestatie neer te zetten, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor het goede doel!

Ik speel fanatiek hockey en ben gewend om met mijn leuke team hard te trainen voor ons gezamenlijke doel. Daarom zie ik de marathon als een enorme uitdaging voor mijn zelfdiscipline, omdat ik veel in mijn eentje in Delft zal moeten trainen.

Ik ben echt enorm enthousiast dat ik dit grote avontuur aanga, en dat samen met mijn grote broer en zus voor Run for Life!! Ik heb er super veel zin in!”