“Ik zie hardlopen echt als een uitlaatklep.”

Michiel Clevers

“Dit jaar is het zover: De marathon van New York!

Op 4 november 2018 is het moment daar en sta ik aan de start van de marathon in New York. Het lopen van een marathon en de weg ernaar toe zullen hoogstwaarschijnlijk gepaard gaan met bloed, zweet en tranen. 42 km en 195 meter afzien. Hopelijk helpt u mij en KWF Kankerbestrijding tijdens deze uitdaging!

Mijn naam is Michiel Clevers, 27 jaar en werkzaam als online marketeer. In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gesport en was ik meerdere malen per week op het hockeyveld, tennisbanen of op de golfbaan te vinden. Deze sportieve mentaliteit is lichtelijk verwaterd in mijn studententijd totdat ik in 2013 mijn allereerste hardloopwedstrijdje, de Singelloop in Utrecht, ging lopen. Sinds ik over de finish ben gerend op de Maliebaan, is hardlopen voor mij niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ik zie hardlopen dan ook echt als een uitlaatklep.

Tijdens al die rondjes singel in Utrecht en de rondjes in het Vondelpark in Amsterdam heb ik altijd een verlangen gehad om dit ooit 42,195 KM vol te houden en vervolgens toegejuicht worden door honderdduizenden fans. De New York Marathon 2018. Maar ik ben mij er heel goed van bewust dat het een voorrecht is dat ik deze droom heb, en dat ik deze droom waar kan maken. Niet iedereen, hoe graag zij dat ook zouden willen, heeft de mogelijk om te sporten. Laat staan een volledige marathon te rennen. Soms vanwege die ziekte kanker, die veel te vaak voor komt in je directe omgeving.

Ik vind het dan ook een enorme eer om de marathon van New York te mogen rennen in naam van Run for Life en KWF Kankerbestrijding. Om samen met een enthousiaste groep een jaar lang te vechten voor een recordbedrag en zo iedereen te kunnen helpen die al zo lang aan het vechten is of gevochten heeft om die rotziekte te verdrijven.

Een van de manieren hoe ik geld op wil halen is door het zelf maken van Limoncello. Deze zelfgemaakte ‘Limoncellopen voor KWF Kankerbestrijding’ kan jij bij mij bestellen voor € 20,- waarvan de winst naar KWF Kankerbestrijding gaat. Om het nog leuker te maken, kom ik de ½ literflesjes Limoncello persoonlijk bij je langs brengen! Dankzij Drukbedrijf.nl en Lucas & Mallee zijn de flesjes ook nog voorzien van een leuk etiket! Wil jij ook één of meerdere flesjes bestellen? Mail mij dan even op mj_clevers[@]hotmail.com.

Alvast bedankt voor elke donatie.

Michiel”

Donatieteller: € 2396

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

100%

Deel dit verhaal