“Met sommige dingen moet je niet wachten”

Michelle Klerks

“Een hele marathon. Dat is precies de afstand die ik in dit jaar in totaal heb gerend tijdens een aantal sporadische looptrainingen. Een marathon stond dan ook eigenlijk niet voor dit jaar op de planning, maar zeker wel al langere tijd hoog op de bucketlist. Nadat ik in 2017 samen met mijn vader, broer en schoonzus de halve marathon van Barcelona heb gerend is er een klein zaadje gepland om ooit een keer een hele marathon te gaan rennen. En als de kans zich dan ineens voordoet om deze in New York City samen met het Run for Life Team 2021 te rennen voor KWF Kankerbestrijding dan kun je toch niet anders dan deze kans met beide handen aangrijpen?

De afgelopen jaren ben ik er in mijn omgeving helaas steeds vaker mee geconfronteerd dat het niet gewoon is om een gezond lichaam te hebben en te kunnen doen wat je graag wilt. Daarom loop ik deze marathon graag voor iedereen die dit niet kan, omdat zij vechten tegen een ziekte. Specifiek voor iedereen die vecht tegen kanker. Met deze actie wil ik geld inzamelen voor meer onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Help jij mij hierbij? Uiteraard komt jouw donatie volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.”

Donatieteller: € 1072.00

107%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.