“Een geweldige uitdaging waar ik keihard voor ga!”

Max de Boer

“Eerste Marathon!

Mijn doel op 5 november 2017 in New York is om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Kanker is een ziekte die helaas te vaak voorkomt in je eigen omgeving. Ik voel me dan ook vereerd om aan zoiets gaafs mee te doen.

Ik ben Max, 23 jaar en werkend als timmerman op de bouw waar ik dagelijks met veel plezier bezig ben. Mijn grootste hobby is dan ook sporten, bijvoorbeeld basketballen en hardlopen. Dit doe ik de laatste jaren dan ook steeds meer. Ik heb al meerdere halve marathons gelopen en korte afstand wedstrijden, maar de marathon van New York staat al heel lang  hoog op mijn bucket lijst. Een geweldige uitdaging waar ik keihard voor ga.

Bedankt voor alle support en het vertrouwen dat jullie mij geven!”

Steun jouw favoriete renner direct!

“N.B.: met uw donatie steunt u KWF Kankerbestrijding en mijn marathonreis naar New York. Klik hier voor meer informatie.”

[thermometer raised=1345 target=1000 height=300 align=left currency=€ alt=off sep=. trailing=true]

Bijgewerkt tot en met: woensdag 8 november 2017, 06.44 uur