IMG_1977


“Ik ben Martin van Veen, 25 jaar oud. Op dit moment rond ik mijn master bedrijfseconomie af aan de Erasmus Universiteit. Run for Life A New YorK challenge volg ik al een aantal jaar. In eerste instantie had ik niet de behoefte om zelf te rennen maar de verhalen van lopers maakten me steeds nieuwsgieriger. Toen een vriend vroeg of ik aankomende editie mee wilde doen met de marathon van New York was ik direct enthousiast. Ik zou er een nacht over slapen. Nog geen twee uur later stuurde dat het niet nodig zou zijn. Ik grijp deze kans met beide handen aan! Hoewel je de marathon uiteindelijk zelf rent, vind ik het een meerwaarde om hier met de groep van Run for Life A New YorK challenge naartoe te werken. Mijn loopervaring komt niet verder dan de kwart marathon. Er is dus werk aan de winkel. Naast de sportieve uitdaging is het doel om aandacht te vragen voor KWF Kankerbestrijding en daarmee zo veel mogelijk geld inzamelen zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten. Hierbij heb ik jouw hulp nodig: elke donatie is welkom! Maak jij hiernaast geld over dan zorg ik dat ik de marathon uitren. Dank je wel!”