“Alles wat moeite kost biedt kansen.”

Mark Werkman

“Mijn naam is Mark Werkman, 30 jaar uit Dieren en deelnemer van Run for Life Team 2022.

Ik heb nog nooit eerder aan een hardloopwedstrijd mee gedaan maar op 6 november 2022 ga ik een marathon lopen. En dan kies ik de grootste en de bekendste die er is, de New York City Marathon. Dat zijn 42,195 kilometers door de straten van New York City!

Wel heb ik meegedaan aan met een wandelmarathon, namelijk de Nijmeegse Vierdaagse. Deze heb ik voor de vijfde keer uitgelopen vorig jaar. Elk jaar probeer ik iets te zoeken wat voor mij een uitdaging is en dit jaar is dat een marathon lopen.

Naast dat dit een onvergetelijke ervaring voor mij gaat worden, wil ik ook mijn steentje bijdragen voor KWF Kankerbestrijding. Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand wie met kanker te maken heeft of heeft gehad. Samen met Run for Life Team 2022 probeer ik zo veel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek tegen kanker.

Alvast heel erg bedankt voor uw donatie en steuntje in de rug!”

Donatieteller: € 1120.00

112%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.