FullSizeRender


“”Give me a run for my money.

Als je iets doet, dan moet je het goed doen. Eens in m’n leven wil ik de Marathon lopen, dus waarom niet meteen in The Big Apple?! Op 6 november 2016 zal ik met ongeveer 50.000 andere renners New York van een andere kant beleven.

Natuurlijk ga ik deze inspanning niet zomaar leveren, maar ik zal geld inzamelen voor een goed doel. Welk doel dat moest worden was voor mij direct duidelijk. Samen met andere enthousiaste studenten en young professionals uit heel Nederland zal ik met Run for Life geld bij elkaar lopen voor KWF Kankerbestrijding.

Mijn eigen familie is flink geraakt door de ziekte, net als vele andere families. Onderzoek blijft hard nodig zodat patiënten een zo goed mogelijke behandeling kunnen krijgen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. En in vergelijking tot de zware behandelingen zal deze marathon (achteraf althans..) een peuleschil zijn.

Ik vraag jullie daarom allemaal via bijgaande link mij – en dus KWF Kankerbestrijding – een steuntje in de rug te geven. Ieder bedrag is meer dan welkom, hoe groot of klein het ook is.

En voor wat hoort wat natuurlijk. Degene die de tijd voorspelt – of er het dichtst bij zit – die ik nodig heb om over de finish te komen in New York neem ik mee voor een diner bij Ron Blaauw in Amsterdam!

Alvast heel veel dank!!”