IMG_7843


“Mijn naam is Machiel Vrijenhoek en ik ben ondernemer in mijn geboortestad Den Haag. Na al jaren diverse wedstrijden te hebben gelopen van vijftien tot maximaal eenentwintig kilometer (CPC Den Haag, een halve marathon) wil ik nu voor het échte werk gaan.
De keuze om als eerste marathon voor de marathon van New York te kiezen is niet vreemd. De NY Marathon is de “loop der lopen” en van veel vrienden en kennissen heb ik vernomen dat behoudens de verschrikkelijke pijn die je erna cadeau krijgt dit waarschijnlijk een van de mooiste ervaringen is geweest in hun leven. De run staat al jaren bovenaan mijn bucketlist en nu wil ik die wens in vervulling laten gaan.

Wat is er mooier dan een dergelijke sportieve prestatie in groepsverband te kunnen doen en dan ook nog voor het goede doel? Wij hebben als loopteam de luxe dat we kunnen participeren aan zo’n bijzonder sportief evenement, het goede doel dat we daarmee steunen (KWF Kankerbestrijding) en de mensen die we daarmee helpen hebben dat helaas niet. Ik wil de loop niet alleen uitlopen binnen vier uur maar ik wil eveneens proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van deze vreselijke ziekte.

Ik hoop hiermee niet alleen razendsnel te finishen in Manhattan maar eveneens met een volle zak met geld voor het KWF Kankerbestrijding!

Ik reken op jullie support waarvoor veel dank!”