12592685_1083752661664708_8186730042221528573_n


“Hardlopen is leuk. Hardlopen in New York voor een fantastisch doel met gemotiveerde lopers is nog veel leuker. Als dat doel ook nog eens dicht bij je staat, net zoals dat bij veel te veel mensen inclusief mederenners het geval is, dan wordt het echt een no brainer: ik ga die mooie marathon lopen voor Run for Life, A New YorK challenge en mijn bijdrage leveren zodat KWF Kankerbestrijding haar goede werk kan blijven voortzetten.

Ook in mijn familie komt kanker voor. Een paar jaar geleden werd er bij mijn vader darmkanker ontdekt. Na een operatie gezond verklaard, al blijft hij natuurlijk onder controle. Helaas zal zulk goed nieuws veel familieleden en vrienden nooit bereiken. En dat is wrang. Het voelt oneerlijk dat kanker zoveel kapot kan maken.

Toen ik van een oud-collega te horen kreeg dat ze via Run for Life, A New YorK challenge deze mooie marathon heeft kunnen lopen én een bijdrage heeft mogen leveren voor KWF Kankerbestrijding, was ik meteen verkocht. Ik was rond die tijd aan het trainen voor de Halve van Haarlem en heb een eindtijd onder de 1:45:00 behaald. Daar ben ik best trots op en nu heb ik honger naar meer kilometers! Door mee te doen aan Run for Life, A New YorK challenge wil ik dan ook mijn beste beentje voor zetten.

Help me om alles uit mijn marathon te halen en steun Run for Life, A New YorK challenge door zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Kortom, doneer wat je kunt missen zodat we allemaal onze doelen halen, want zoals de slogan van KWF Kankerbestrijding luidt: “Samen komen we steeds dichterbij”!”