image


“Set a goal so big you cannot achieve it until you grow into the person who can”

Geïnspireerd door bovenstaande quote denk ik er al enige tijd over na om een marathon te lopen. Iets wat ik nog nooit heb gedaan, maar een doel dat ik heel graag wil bereiken. Via Run for Life zal ik aandacht vragen voor KWF Kankerbestrijding door zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en daar voor mezelf een grote uitdaging tegenover zetten: het lopen van de marathon in New York!

Mijn naam is Leonie, 25 jaar oud en ik werk bij Accenture in Amsterdam. Ik ben erg sportief aangelegd en heb inmiddels al ruim 10 jaar ervaring met hardlopen. Afgelopen jaren heb ik meegedaan met de Dam-tot-Damloop en halve marathon (in Granada, Spanje). Mijn volgende doel is het lopen van de hele marathon. Ik vind het extra motiverend om dit persoonlijke doel te combineren met een maatschappelijk doel en hiermee een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ik kijk ernaar uit om samen met het Run for Life team deze prestatie neer te zetten en op 6 november de marathon te finishen in Central Park!

De komende maanden zal ik verschillende acties opzetten om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en me samen met het Run for Life team voor te bereiden op de marathon in New York.

Ik wil jullie alvast bedanken voor alle donaties en steun!”