“Het lijkt mij geweldig om mijn eigen grenzen te verleggen.”

Karlijn Lammerink

“Ik ben Karlijn, 22 jaar, en ga dit jaar dé uitdaging aan. 42.195 stappen zetten om te strijden voor KWF Kankerbestrijding.

Ooit wil ik nog een marathon lopen, ooit.. Dit was een gedachte waar ik al lang mee rond liep. Intussen 2018, een nieuw jaar, nieuwe doelen. Waarom niet die ooit veranderen in; dit jaar ga ik een marathon lopen! Ik heb het altijd leuk gevonden om sportief bezig te zijn; hardlopen, bootcampen, zwemmen, obstakelruns, uitdagingen aangaan. Toch bleef het vaak bij dezelfde afstanden. Het lijkt mij geweldig om mijn eigen grenzen te verleggen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Via, via werd ik op de hoogte gesteld van de organisatie Run for Life. Een prachtige organisatie en een hele eer om op deze manier geld in te zamelen voor de KWF kankerbestrijding. Iedereen kent in zijn/haar omgeving mensen die helaas moeten strijden tegen kanker, samen kunnen we een steentje bijdragen en geld inzamelen om deze ziekte hopelijk te bestrijden.

Mijn hardlooprondes tussen de Twentse landschappen zullen het komende jaar flink uitgebreid moeten worden. Ik heb er zin in om samen met Roel en een groep enthousiaste lopers deze uitdaging aan te gaan. We zullen er alles aan doen om op 4 november 2018 in New York de finish te bereiken. Hopelijk met een beetje hulp van jullie, in de vorm van een donatie. New York City Marathon 2018, let’s go!”

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.

Donatieteller: € 752,50

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

75%

Deel dit verhaal