IMG_3403.JPG


“Ik ben Joyceline Winter en ga op 1 november 2015 de New York Marathon lopen!

Dit is werkelijk een droom die uit zal komen! Een droom die al jaren groots en stipt op nummer 1 staat van mijn bucketlist. Tsjah, bij wie niet!
Ik kan mezelf inmiddels ruim 7 jaar een fanatieke hardloopster noemen, uiteraard tot ieders grote verbazing. “Dat had ik echt niet achter jou gezocht!”.
Waarom ik er eigenlijk aan begonnen ben? Geen idee, ik stopte met hockeyen en wilde vast weer eens wat nieuws en sportiefs. Lopen is voor mij: het ultieme gevoel van vrij zijn, grenzen verleggen, de omgeving ontdekken, genieten van het buiten zijn, niet aan tijd gebonden, maar vooral een moment om al je gedachtes de vrije loop te laten, te ordenen en daardoor volledig ontspannen op ‘end run’ te kunnen klikken. Het perfecte moment voor jezelf. De goede conditie en gezondheid is natuurlijk een extra pluspunt!
Ook al dacht ik 2 jaar geleden dat ik never nooit een marathon zal kunnen lopen door de geïrriteerde zenuw in mijn rug die ik aan een stom vakantieongeluk heb overgehouden, heb ik toch besloten dat het nu of nooit is en ik maar ‘gewoon’ even door moet bijten. Als al die 60plus-ers het kunnen, moet ik het toch ook wel kunnen? Ik schreef me in voor de Rotterdam Marathon 2015. Oh oh, ga ik het toch echt doen? Geen 10 of halve, maar echt een hele? JA! En waarom dan niet ook naar New York? Als we toch bezig zijn, DOEN!

Ik kan van zoveel geluk spreken dat ik de mogelijkheid krijg dit avontuur aan te gaan en daardoor mijn grote droom werkelijkheid te maken. Dit wil ik daarom niet zomaar doen en ga me inzetten om anderen ook de mogelijkheid te geven hun dromen waar te kunnen maken. Het zal vallen en opstaan worden. Maar als het vandaag niet lukt, dan is er voor mij een morgen. Ik vind dat iedereen een morgen verdient en zet me daarom met veel liefde en volle kracht in voor KWF Kankerbestrijding. Run for Life!”