“Na een aantal halve marathons en kortere afstanden te hebben gelopen is een marathon voor mij de ideale volgende sportieve uitdaging.”

Joep Lubberdink

“Na een aantal halve marathons en kortere afstanden te hebben gelopen is een marathon voor mij de ideale volgende sportieve uitdaging. Wat is er mooier dan deze tegen het decor van the Big Apple te volbrengen en me daarbij in te zetten voor KWF Kankerbestrijding?

Helaas komt vrijwel iedereen vroeg of laat in aanraking met kanker. In Nederland zijn dat er 13 per uur. KWF Kankerbestrijding gaat de strijd aan met deze ziekte en financiert onderzoek naar genezing, het voorkomen en leefbaarder maken van kanker, maar daar hebben ze geld voor nodig.

Daarom help ik graag om geld op te halen. Op de middelbare school organiseerden we met vrienden een sponsorloop van een paar kilometer, nu volgt, tien jaar later, hopelijk op 6 november 2022 de New York City Marathon! Help jij me mee? Je donatie komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.”

Donatieteller: € 1586.00

106%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.