Janine-van-Bree


“Hoi! Ik ben Janine, 25 jaar oud en woon en werk als consultant in Amsterdam. Ik hockey en loop regelmatig hard, maar heb nog nooit een marathon gelopen. De marathon van New York vind ik de mooiste en staat dan ook al een aantal jaar op mijn bucketlist. Toen een collega mij in de startvakken van een hardloopwedstrijd vertelde over ‘Run for Life’ wist ik het zeker: 2016 is het jaar dat ik de New York marathon ga lopen!

Naast dat het natuurlijk supervet is om mee te kunnen doen aan de New York marathon, vind ik het ook erg mooi dat we dit voor KWF Kankerbestrijding doen. Er zijn weinig mensen die niet iemand in hun naaste omgeving kennen die te maken krijgen met kanker. Daarom vind ik het goed dat wij ons een jaar lang gaan inzetten om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Ik heb ontzettend veel zin om komend jaar veel geld in te zamelen en te trainen voor de marathon! De New York Marathon is een coole en uitdagende ervaring op zich, maar de reis ernaar toe is minstens zo belangrijk. Ik hoop dat jullie mij willen ondersteunen in deze reis door te doneren, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar het behandelen van kanker. Alvast heel erg bedankt!

Als je mij steunt maak je ook nog eens kans op een geheel verzorgd diner in New York style bij Americano Bar en Kitchen. Vermeld bij je donatie mijn verwachte eindtijd en diegene die het dichtstbij zit wint.”