dam_tot_dam_henkjan_journee


“Hallo, ik ben Henk en heb ik al gezegd dat ik de marathon van New York ga lopen? Ik heb hardlopen altijd heerlijk gevonden, maar jammer genoeg nam ik er nooit echt de tijd voor. Dit jaar wil ik dat samen met Menno Stens en Maarten de Borst even anders aanpakken en daarom hebben wij ons ingeschreven voor de New York city marathon. Als daar ook nog een goed doel als KWF Kankerbestrijding aan te koppelen is, moet het 6 november een groot succes gaan worden!

In de afgelopen jaren hebben meerdere vrienden van mij de New York marathon gelopen en van die verhalen ben ik mega enthousiast geworden. Begin januari vertelde Maarten dat hij samen met Menno mee ging doen. Ik dacht meteen: dit is hét moment dat ik het zelf ook ga doen en besloot direct mijzelf ook in te schrijven. De dag erna ben ik meteen maar fanatiek begonnen met lopen. In januari had ik al meer kilometers gelopen dan in heel 2015 bij elkaar. Misschien iets te hard, want mijn eerste lichte blessure heb ik al te pakken. Maargoed, ook dit trekt wel weer bij en ik kijk er naar uit de komende tijd weer hard verder te trainen. Mijn streeftijd is de 42 kilometer binnen 4 uur uit te lopen. Moet lukken toch?!

En dan volgt hier even het serieuze gedeelte, waar we jou voor nodig hebben: wij gaan de marathon lopen voor KWF Kankerbestrijding en de komende tijd gaan wij ons dan ook inzetten om sponsorgeld hiervoor op te halen. KWF Kankerbestrijding financiert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek, beïnvloedt beleid en deelt kennis over kanker en de behandeling ervan en daar kunnen we dus niet genoeg geld voor ophalen! Om genoeg geld in te zamelen hebben wij jouw hulp nodig! Het minimale doel is 2000 euro op te halen. Maar daar moeten we dik overheen kunnen gaan (goed te weten: al het geld gaat 100% naar het KWF). Dus maak je zelf onsterfelijk en doneer via onderstaande link een mooi bedrag, precies wat jij kan missen. En dan loop ik die 42 km wel. ;-)”