HVK


“Wat leuk dat je op mijn pagina bent! Je hebt de eerste stap gezet om je in te zetten voor het KWF Kankerbestrijding. Hardlopen is nooit mijn grootste hobby geweest, maar ik ben ervan overtuigd dat je met een goede dosis doorzettingsvermogen en een goede competitieve instelling heel ver (42,195 km) komt! Dus terwijl jij lekker ontspannen mijn verhaal aan het lezen bent, ben ik al hard aan het trainen voor de Marathon van New York.

Mijn naam is Hellen van Kempen en ik ben 25 jaar. Ik woon in het centrum van Amsterdam en ben werkzaam als accountmanager. Je vindt mij regelmatig op het hockeyveld en in de sportschool. Van jongs af aan heb ik altijd fanatiek gesport, maar dit jaar verleg ik mijn grenzen.

Voor mij zijn energie, uitdaging en creativiteit de belangrijkste kernwerken en deze zoek ik terug in alles wat ik doe. In 2016 doe ik dit door mee te rennen voor KWF Kankerbestrijding. Op deze manier daag ik mezelf uit om geld in te zamelen voor de zieke mensen die deze strijd helaas niet (meer) zelf kunnen voeren.

Sta even stil bij wie jij allemaal zou kunnen helpen met een kleine of grote donatie en wat voor gevoel dit jou geeft. Dat gevoel is de reden waarom ik me dit jaar inzet voor het KWF Kankerbestrijding. Wil jij je steentje bijdragen? Jij kan makkelijk helpen door op onderstaande button te klikken! Alvast bedankt!”