unnamed


“Hoi! Ik ben Florien, 29 jaar en woon alweer tien jaar in het centrum van Amsterdam. Ik werk bij Rituals en vind het heerlijk om de dag te starten met een paar kilometer hardlopen. Van jongs af aan heb ik veel sporten beoefend maar de laatste jaren is hardlopen mijn absolute favoriet. Heerlijk om je gedachte lekker te laten gaan en te ontsnappen aan het hectische leven.

De New York Marathon is voor mij de grootste uitdaging van 2016 geworden, eerder had ik niet gedacht dat het zo snel op mijn pad zou komen. Door de motivatie van vrienden en het feit dat we het met zijn allen gaan doen voor KWF Kankerbestrijding vind ik het een enorme eer om nu mee te mogen rennen! Het gaat een geweldige fysieke en mentale uitdaging en uitputting worden, maar met de steun van jullie, het doel, de andere teamgenoten en NYC in het vooruitzicht gaan we ervoor!

De confrontatie met kanker kunnen we in deze tijd niet meer vermijden. Steeds vaker komt het bericht in mijn netwerk voorbij. Gelukkig kunnen mensen er van genezen maar vaak komt ook het slechte bericht naar buiten. Een gezond leven is het allerbelangrijkst en daarom ren ik mee in de strijd tegen kanker.

Ik waardeer het enorm als je een steentje wilt bijdragen en een donatie doet voor KWF Kankerbestrijding. Alle donaties helpen om de strijd van de mensheid tegen kanker te verkleinen in de toekomst.”