image


“Een goed doel steunen, een rondje hardlopen en opscheppen tegen je vrienden, wie wil dat niet?

Ik wel, en dat doe ik met een reden! Ik wil heel graag bijdragen zodatKWF Kankerbestrijding deze verschrikkelijke, slopende ziekte nog verder kan onderzoeken. En hiervoor hebben KWF Kankerbestrijding en ik jullie hulp (en centjes) nodig.

Mijn dierbaren, vrienden, familie (van vrienden) en collega’s, de verhalen zijn legio en houden niet op. Het finishen van een marathon valt in het niet bij de strijd die heel lieve mensen dagelijks moeten aangaan. Voor al deze mensen wil ik lopen en geld ophalen en als ik de verhalen en motivaties lees van de overige deelnemers aan Run for Life, bevind ik me in een geweldig gezelschap met datzelfde doel voor ogen. Met dit team hoop ik de marathon van New York te lopen en te finishen. Ook al kan ik me daar nu nog niets bij voorstellen *slik*.

Samen met Hendrik en onze dochter Anne-Louise (5) woon ik in Amsterdam-Oost. Daar loop ik mijn wekelijkse schattige rondjes tussen het Flevopark en IJburg. Deze schattige rondjes moeten uitgroeien tot het ultieme rondje: de New York Marathon op 6 november 2016.

Als dank voor jullie steun organiseer ik bij thuiskomst een borrel. Waarbij we stilstaan bij de mensen die op dit moment een strijd leveren, of die de strijd al verloren hebben, de mensen die het gevecht gewonnen hebben en hopelijk worden dat er steeds meer! Ik zal aan die mensen denken, tijdens dat minder schattige rondje hardlopen in New York.

Dus, doneer voor onderzoek! Voor betere medicijnen! Minder bijwerkingen! En een heel klein beetje voor mij….want ik moet toch een beetje kunnen opscheppen als ik thuiskom.

Duizendmaal dank alvast voor jullie donaties, steun en wijze woorden. ❤️”