“Ik heb altijd gezegd dat ik de marathon van New York ooit nog wel een keer zou lopen…”

Elrik Maat

Donatieteller: € 3619,45

91%

Bijgewerkt tot en met: maandag 12 augustus, 15.50 uur

Elrik Maat

Als werknemer van het biotech bedrijf Genmab mag ik dagelijks een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen tegen kanker. Ik ben dan ook erg gemotiveerd om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen. Maar ik wilde meer doen dan dat! Dus heb ik mezelf een sportief doel gesteld voor 2019 waarmee ik kanker nog verder wil bestrijden; het uitlopen van de New York City Marathon!

Hardlopen heb ik altijd al plezier in gehad. Ik heb altijd gezegd dat ik de marathon van New York ooit nog wel een keer zou lopen… Toch waren er altijd wel redenen (excuusjes!) om dit elk jaar weer uit te stellen. Maar nu is het dan toch echt zo ver! Run for Life Team 2019 heeft mij de kans geboden om deze droom waar te gaan maken en ik ga er nu dan ook alles aan doen om die finish te halen op 3 november 2019.

Maar ik ga dit jaar niet alleen mijn stinkende best doen om de marathon van New York City zo snel mogelijk uit te lopen. Mijn tweede doel is om zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om zo bij te dragen aan het verslaan van de ziekte en het verbeteren van de patiëntenzorg.

Het lopen van de marathon zal ik uiteindelijk helemaal zelf moeten doen. Maar als jullie mij zouden willen steunen kan dat door een mooie donatie te doen voor mijn sportieve uitdaging. Dit zal mij nog gemotiveerder maken en mij zo naar de eindstreep helpen!

Heel erg bedankt voor de support!”

Donatieformulier

Laat een reactie via Facebook achter