image


“Hi, ik ben Ella Lazorgan, 30 jaar jong en woon in Amsterdam. Momenteel ben ik druk bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie aan de opleiding ‘International Business and Languages’. Voor een reclameproductiebedrijf onderzoek ik welke markt entree strategie het meest geschikt is om de Italiaanse markt zo effectief mogelijk te betreden. In mijn vrije tijd ben ik een levensgenieter, natuurmens, wereldreiziger en altijd in voor een nieuwe uitdaging!

Op 24 Januari 2014 besloot ik om mijn leven drastisch te veranderen. Ik gooide mijn eetpatroon volledig om door o.a. het vermijden van geraffineerde- suikers, graan en zetmeel. Hierdoor ben ik bewust geworden van het effect dat voeding op ons lichaam heeft. Ik werd fitter en kreeg er ontzettend veel energie van! Maar een gezondere levensstijl bereik je natuurlijk niet met gezonde voeding alleen. Ik ging regelmatig naar de sportschool, maar dat vond ik niet voldoende. Onbewust was ik op zoek naar een doel dat mijn motivatie om regelmatig te blijven sporten zou vergroten.

Toen ik in November 2014 in aanraking kwam met ‘Run for Life’ via Philip Wallage was ik meteen enthousiast! De New York marathon lopen voor KWF Kankerbestrijding zou de perfecte combinatie zijn van zowel een persoonlijk als een goed doel! Door deze impulsieve beslissing op een totaal onbekend terrein wist ik niet wat mij te wachten stond. Met mijn gloednieuwe hardloopschoenen en een conditie van nul liep ik hooguit een rondje Amstelpark. Met het idee ‘samen staan we sterker’ heb ik Tal van den Berg gevraagd om dit avontuur samen aan te gaan. Door elkaar te steunen en te motiveren in het zware trainingsproces zijn we ontzettend naar elkaar toegegroeid. Met elkaar gaan wij zoveel mogelijk sponsorgeld proberen in te zamelen door o.a. het organiseren van events. Op de Facebook pagina Awarethon kunnen jullie ons volgen.

Hard trainen maar ook een bijzondere ervaring om naar uit te kijken! Ik probeer mij voor te stellen hoe het zal zijn en of het ook echt haalbaar is. Met een jaarabonnement op een hardloopschool en een aantal keer per week bootcampen zou dat wel goedkomen dacht ik. Helaas heb ik door overbelasting al een aantal keer rust moeten nemen van mijn conditie- en kracht trainingen. Om toch te blijven bewegen doe ik dagelijks aan o.a. zwemmen, fietsen, skaten en wandelen. Ik vind het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Door middel van een persoonlijk trainings- en voeding schema en hopelijk ook met jullie steun en bijdrage zal ik die 42,2 kilometer vast en zeker uitlopen! Een hogere opbrengst aan sponsorgeld zal uiteraard mijn motivatie vergroten om te blijven trainen. 😉

Ik verheug me er nu al op om 1 November 2015 op de eindstreep in Central Park te staan en die medaille te ontvangen! Wat een voldoening zal dat geven! De weg ernaar toe zal nog een hele uitdaging worden, maar gelukkig heb ik een groot doorzettingsvermogen en zal er dan ook alles aan doen om deze ervaring zo leuk mogelijk te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles mogelijk is als je het ook echt wilt. Ook al is mijn omgeving er nog niet echt van overtuigd.;) Ik ben in ieder geval erg blij dat ik destijds deze ‘life changing’ keuze gemaakt heb! Ik geniet ontzettend in de buitenlucht met mijn gedachten op nul met muziek in mijn oren! Mijn leven is er echt nu al op voorruitgegaan, nu die van anderen nog!

Kortom, een enorme prestatie voor mij, een kleine moeite voor jullie en een grotere kans voor anderen! Ik zou het enorm waarderen als jullie hierbij kunnen helpen! Elk klein beetje helpt dus doneer daarom je bijdrage!

Liefs, Ella”