“Een challenge aan gaan met elkaar, voor een hoger doel.”

Edo Landwehr

“Ik ben geen hardloper. Althans, niet iemand die jaarlijks grote wedstrijden rent. Ik verwacht dat ik dit na het lopen van deze prachtige 50e editie van de New York City marathon ook niet zal worden. Waarom doe ik dan toch mee? Omdat ik keihard geloof in dat je er voor elkaar moet zijn, zo vaak als je kunt, Samen. Laat dat nou net zijn waar deze marathon voor staat. Een challenge aan gaan met elkaar, voor een hoger doel. In ons geval: geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Ik treed volledig buiten m’n comfortzone door deze marathon te gaan lopen. Niet zo zeer vanwege het fysieke aspect, maar vanwege de lange periode die ik voor me heb waarbij ik me volledig op mezelf moet focussen om iets te bereiken wat ik eerder voor onmogelijk had gehouden. Daarnaast vind ik het fantastisch om deze mentale challenge aan te gaan en daar misschien niet alleen mezelf mee te verrassen, maar bovenal er voor te zorgen dat wij als Run for Life Team 2020 samen een vuist maken tegen kanker.”

Donatieteller: € 140.00

7%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.
New York City Marathon - 1 november 2020
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.