75322_507441775966515_1338138129_n


“Bij iedereen is wel eens de uitdaging opgekomen om een marathon uit te lopen. Een goed doel daarbij ondersteunen zal je een hogere mate van voldoening geven. Als je dan ook nog door de straten van New York kunt lopen schijn je een life changing experience door te maken.

Dit is precies wat ik verwacht te bereiken op 6 november! In het Run for Life Team 2016 zullen we met 40 studenten en young professionals een van de hoogst gerangschikte bucketlist items proberen door te strepen! Door donaties op te halen voor KWF Kankerbestrijding dragen we financieel bij aan onderzoeken, meer genezingen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Steun het realiseren van deze uitdaging door te doneren via iDEAL (via onderstaande button) of direct geld te storten op het onderstaande rekeningnummer onder vermelding van mijn naam, Duco Salomons.

Naast dit goede doel heb ik tijdens ‘The world’s largest marathon’ natuurlijk ook een persoonlijk doel. Ik ben gemotiveerd om de tijd van mijn vader (3:26 / 1994) proberen te beaten!

The sky is the limit, let’s do this!”