“Een marathon ontbreekt echter nog in dit rijtje en staat dan ook hoog op de verlanglijst.”

Dorothée van Trier

“Mijn naam is Dorothée, 27 jaar en in mijn vrije tijd houd ik van sporten en hardlopen. Naar een doel toewerken maakt dat nog leuker. Mijn sportieve uitdagingen zoek ik graag in de bergen en daarnaast in het rennen van kleinere afstanden. Een marathon ontbreekt echter nog in dit rijtje en staat dan ook hoog op de verlanglijst. En dan is er natuurlijk 1 marathon die overal bovenuit springt, New York!

Naast mijn persoonlijke doelen, gaat het rennen van de marathon met Team 2017 natuurlijk ook om het steunen van KWF Kankerbestrijding. Met mijn medische achtergrond heb ik een bijzondere interesse in deze nare ziekte. Voor betere behandelingen en overleving, is nog veel meer medisch wetenschappelijk onderzoek nodig. Dit kan enkel bereikt worden als er voldoende financiële mogelijkheden zijn. Ik zie dagelijks om mij heen wat er met onderzoek bereikt kan worden en ik wil hier dan ook graag mijn steentje aan bij dragen door mij voor Run for Life te gaan inspannen.

Het uitlopen van de marathon in een goede tijd, daar ga ik voor zorgen. Maar de financiële steun voor KWF Kankerbestrijding kan ik niet alleen realiseren. Daarom wil ik jullie vragen mij te helpen met de sponsoring. Elke bijdrage, groot of klein, is enorm welkom! En natuurlijk zijn jullie ook altijd welkom mij bij een trainingsrondje te vergezellen. Tot slot, vermeld voor de leuk bij de sponsoring ook mijn geschatte eindtijd. De beste schatting neem ik mee naar een heerlijk restaurant.

Alvast veel dank en liefs,

Dorothée”

[thermometer raised=1515.98 target=1000 height=300 align=left currency=€ alt=off sep=. trailing=true]