image


“6 november 2016, ik zet totaal gesloopt de laatste stap van de New York marathon over de finish in Central Park. Nadat we met de groep van Run for Life, A New YorK challenge een jaar lang geld hebben ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en een jaar lang hard getraind hebben zullen wij een gevoel ervaren dat moeilijk te beschrijven zal zijn.

Het zal de komende maanden een lange en zware reis worden om dit gevoel te ervaren, maar op een paar kleine pijntjes na verwacht ik in ieder geval lichamelijk in staat te zijn om deze inspanning te volbrengen. Voor veel mensen zal dit door een ernstige ziekte nooit mogelijk zijn. Helaas maakte en maak ik op dit moment ook in mijn naaste familie mee hoe het is om door een ziekte beperkt te worden.

Om extra onderzoek mogelijk te maken naar kanker zal ik mij graag een jaar lang inzetten om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast is het ook een bijdrage in de strijd die mijn tante tegen deze ziekte voert.

Ik ben Diederik Eijsvogel en via deze weg vraag ik een donatie ter ondersteuning van KWF Kankerbestrijding en mijn motivatie op weg naar de laatste stap op 6 november 2016.

Alvast veel dank voor de support!”