“Door mijn werk als arts kom ik veel in aanraking met mensen met kanker.”

Daan Reesink

“Het mooie aan hardlopen, in tegenstelling tot de meeste andere sporten, is dat je vooral een wedstrijd aan gaat met jezelf. Of je het snel doet of langzaam, of je kort of lang loopt. Ieder gezond persoon kan 5 km hardlopen. Met een beetje training lukt 10 km ook nog wel. Een halve marathon is een uitdaging, maar een hele marathon, dat is andere koek. Het is 42 kilometer en 195 meter. Hoe goed je ook getraind ben, hoeveel ervaring je ook hebt, je gaat jezelf tegenkomen en de drang om op te geven gaat er zijn.

Door mijn werk als arts kom ik veel in aanraking met mensen met kanker, en zie ik de uitdagingen die zij elke dag aan moeten gaan. Opgeven voor deze mensen is niet mogelijk. Meer dan 50.000 mensen gaan 4 november van start in New York en ik ga daar met Run for Life Team 2018 bij zijn, om ook de uitdaging met mezelf aan te gaan. Door te lopen voor KWF Kankerbestrijding krijg ik de kans om die persoonlijke uitdaging om te zetten in een overwinning voor anderen. Met meer geld voor onderzoek naar het voorkomen en genezen van kanker kunnen we het leven van mensen met kanker in de toekomst beter maken. Het is een enorme eer dat ik mee mag doen met Run for Life Team 2018. Ook jij kunt je steentje bijdragen!

Steun mij – en dus KWF Kankerbestrijding – door te doneren via onderstaand formulier.

Alle beetjes helpen!”

Groet, Daan

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.

Donatieteller: € 240

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

24%