image


“We gaan ervoor! “Want samen komen we steeds dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.” KWF Kankerbestrijding.

Samen met mijn zus Nikkie en de andere renners van het Run for Life Team gaan we 6 november 2016 de New York Marathon lopen voor dit mooie doel. Een groot avontuur want dit zal mijn eerste hele marathon zijn die ik ga lopen. Als ik iets doe, doe ik het graag goed en de New York Marathon schijnt de grootste en leukste marathon van de wereld te zijn, kom maar op! Met KWF Kankerbestrijding als goed doel gaat dit gegarandeerd een mooie belevenis worden.

Als paramedische diëtist zie ik wekelijks wat voor impact de ziekte kanker heeft op iemand zijn leven en familie. Om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding pas ik graag mijn sportschema aan. Ik zal komende periode namelijk meer kilometers moeten maken wil ik die 42,195 km achter elkaar kunnen lopen, plus de energie die het mij gaat kosten om mijn zus mee te slepen 😉 want samen finishen, daar gaan we voor!

Wil jij ons helpen?
Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om ons 6 november aan te komen moedigen maar wij begrijpen dat New York wat ver is. Daarom kan je ons ook steunen door te doneren via onderstaande button zodat wij een mooi bedrag kunnen ophalen. Alvast veel dank! Ondertussen trainen wij hard door.”


[button url=”https://www.anewyorkchallenge.nl/bonnie-nikkie” window=”false” style=”red” size=”small”]TEAM PAGINA BONNIE & NIKKIE[/button]