22463843588_d65d7ba8cd_o


“Weken, misschien wel maanden, spookten de gedachten al door mijn hoofd. Hoe gaaf zou het zijn om de marathon van New York te lopen. Ik ben een groot sportliefhebber en constant op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar ruim 42 kilometer hardlopen, het is nogal een eind. Over uitdaging gesproken…

Voorzichtig ben ik me gaan oriƫnteren en kwam ik in contact met Run for Life. Het horen en zien van de samenwerking met KWF Kankerbestrijding, de opbrengsten en sponsoracties vind ik bijzonder. Daar wil ik mijn steentje graag aan bijdragen. Toen ik rond kerst 2015 te horen kreeg dat ook mijn vader getroffen was door deze verschrikkelijke ziekte, wist ik het zeker: ik sta aan de start in New York!

Maar de weg is nog lang. Mijn avontuur is inmiddels gestart op 10 januari, toen ik mijn eerste serieuze kilometers heb gelopen tijdens de halve marathon in Egmond aan Zee. De komende maanden zullen in het teken staan van sponsoracties en nog veel meer kilometers. Op 6 november wil ik knallen.

6 November, nota bene de verjaardag van mijn vader, hoop ik te finishen in Central Park. Het zal een moment zijn om nooit te vergeten.

Mijn naam is Bob van Rijen. Help me mijn droom te verwezenlijken en steun mij door te doneren via onderstaande button. Ontzettend bedankt!”