“Met glimmende gympen door New York City.”

Auke Boomsma

“Op 5 november 2017 ben ik voornemens een spectaculair sportief doel met een uitermate zinvol financieel doel te verenigen. Met de New York City Marathon in gedachten bij vele rondjes door Utrecht en Amsterdam, lijkt het moment daar. De New York City Marathon heeft niet alleen het unieke karakter door het lastige parcours, de honderdduizenden fans of het decor van ’s werelds beroemdste metropool, maar kenmerkt zich ook door de talloze goede doelen die zich ermee verbinden. Het lopen van deze marathon zorgt zowel voor een gezonde persoonlijke opkikker, maar probeert dat ook voor duizenden mensen te bewerkstelligen die een dergelijke race niet kunnen meemaken. Vandaar mijn vraag om een bijdrage, voor KWF Kankerbestrijding.

Na twee voorbereidingsrondjes in het afgelopen jaar door Venetië en Rotterdam, moet deze marathon mijn magnum opus worden, want drie maal is scheepsrecht. Met grote voorbeelden en hardloopiconen als Haile Gebrselassie, Paavo Nurmi en Eliud Kipchoge al jaren op posters boven mijn bed, ga ik pogen hun cadans in de Grote Appel te kopiëren.

Om eventuele sponsoren nog guller te krijgen en zo de bijdrage aan KWF Kankerbestrijding ongekend groot te maken, wil ik graag de volgende afspraak aangaan. Voor bijdragen vanaf 40 euro trek ik een extra sprintje over 5th Avenue en voor grotere financiële bijdragen beloof ik de – door training in aanloop – verloren tijd bij borrels en evenementen goed te maken in de resterende dagen van 2017.

Steun KWF Kankerbestrijding en verplicht mij en passant tot een paar sprintjes door New York.

Veel dank!”

[thermometer raised=1001 target=1000 height=300 align=left currency=€ alt=off sep=. trailing=true]