“Ik ren al zo lang ik me kan herinneren. Muziek aan en gaan.”

Anne de Lange

“Ik ben Anne, 27 jaar, en woon en werk in Amsterdam. Ik ren al zo lang ik me kan herinneren. Muziek aan en gaan. Zo maak ik mijn hoofd leeg en laad ik op. In 2015 heb ik met een vriendin samen de marathon van Amsterdam gerend. Een waanzinnige ervaring! En als het in Nederland al zo leuk was, hoe gaaf zou het dan wel niet zijn om de New York City Marathon te rennen?

Zo stond deze marathon een tijdje op mijn bucketlist, maar door een blessure heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet kunnen sporten en leek 42 kilometer rennen heel ver weg. Mede daardoor besefte ik me wat een geluk het is om een gezond lichaam te hebben en te kunnen doen wat je graag wilt.

Voor veel mensen met kanker is sporten helemaal niet aan de orde. Vechten voor hun leven is prioriteit nummer 1. Ik heb in mijn familie meerdere mensen verloren aan kanker en het verdriet dat de ziekte met zich meebrengt ervaren. Nu ik zelf weer kan rennen, wil ik met Run for Life Team 2020 tot het uiterste gaan om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding zodat ik kan bijdragen aan de strijd tegen kanker. Help je mee? Ik ben ontzettend blij met iedere bijdrage!”

Donatieteller: € 150.00

8%
0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.
New York City Marathon - 1 november 2020
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.