1604378_683285921711386_1700799892_n


‘Lieve allemaal,

Hardlopen doe ik al jaren en nog steeds met veel plezier. Van rennen in Zuid – Limburg naar rennen in Amsterdam en van het Westerpark, naar het Vondelpark. Na de zomer wil ik stage gaan lopen in New York en dan kan Central Park natuurlijk niet uitblijven. Toen ik hoorde van Run for Life, A New YorK challenge, heb ik die kans dan ook meteen gegrepen

Naast het feit dat de NY marathon straks doorgestreept kan worden op mijn bucketlist, ben ik net klaar met mijn bachelor geneeskunde en vind ik het dus extra mooi om te mogen rennen voor een goed doel als KWF Kankerbestrijding. Zelf heb ik al eens 3 weken als stage mogen meelopen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en het is bijzonder om te zien hoeveel er gelukkig al mogelijk is. Alleen is dit helaas nog niet genoeg en is er, zoals breeduit in de media is verteld, meer geld nodig voor nog meer gericht onderzoek. Want alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat over een paar jaar geen enkele vorm van kanker meer dodelijk zal zijn.

Dus ik zeg; wij gaan dit jaar een recordbedrag ophalen met z’n allen!
En dan worden die 42km vast ook een eitje…
Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in!’