IMG_5352

“Slechts vijf minuten stond team 2012 buiten op Amerikaanse bodem op de bus naar New York te wachten toen het nieuws bekend werd. Ik keek wat om me heen en zag mensen vol ongeloof naar hun telefoon staren. Eigenlijk moest ik een beetje lachen. Dit was ZO bizar! Bijna een jaar toegeleefd naar die ene zondag 4 november 2012. En dan gaat het toch niet door?!
Eenmaal aangekomen in New York zag ik dat ’the city that never sleeps’ toch ook wel eens sliep. Een groot deel van New York was een soort spookstad, niemand op straat, overal vuilnis en rotzooi en nergens was licht.

Het wel trainen voor, maar niet rennen van de marathon is een vrij zielig einde van een hoofdstuk, of van een droom (al lijkt het me andersom ook niet zo fijn). Vandaar meteen de belofte aan Marlou om het in 2015 nogmaals te proberen. Een belofte die toen heel makkelijk gemaakt was, want het duurde toch nog drie jaar. Iedere november daarna dacht ik ‘oh nee, weer een jaar dichterbij…’. Maar zeggen is doen, en nu is het eindelijk zover! Ik pak mijn droom weer op en dit jaar gaat het gebeuren!

Mijn naam is Anna, 24 jaar. Ik woon in Amsterdam en ben bezig met de master Klinische Neuropsychologie. Voor KWF Kankerbestrijding heeft Run for Life de afgelopen jaren ontzettend veel geld bij elkaar gebracht. Maar het is (helaas) nog niet genoeg. Het komt veel te vaak voor wat het voor mij een belangrijk goed doel maakt en ik me hier graag voor wil inzetten. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur en om met een jonge groep mensen een bijdrage te kunnen leveren aan KWF Kankerbestrijding!”
IMG_5352.JPG


NL85INGB0005745449 tnv Run for Life onder vermelding van Anne Ver Loren van Themaat

doneer-hier